Algebehandling i Randers, Nordjylland og Østjylland af DKC-isolering

Algebehandling eller algebekæmpelse, som det også kaldes, udføres på husets tag for at bekæmpe mos og alger. Det er derfor yderst hensigtsmæssigt at få foretaget en algebehandling på boligen.
Når algevæksten har spredt sig til store dele af taget, så er det for alvor på tide med en behandling. Hvis forholdene får lov til at blive ved med at udvikle sig, så kan det ende med en fuldstændig tagfornyelse. I værste tilfælde kan mos, alger og snavsede belægninger være direkte årsag til, at taget nedbrydes. Rødderne kan risikere at trænge ind i tagpladerne, hvilket i sidste ende kan betyde at taget skal repareres eller helt fornyes. Så hvis du ikke får lavet en algebehandling i tide, kan det altså ende med store udgifter.

algebehandling af tag

Hvordan foregår en algebehandling?

En grundlæggende algebehandling rummer en desinficering af taget, hvor der påsmøres et hvidt lag skum, som trænger ind i algerne og dræber dem. Denne behandling er med til at forebygge belægninger, der med tiden kan udvikle sig til mos. Efter den grundlæggende algebehandling kan man udføre en mere dybdegående behandling. Den næste behandling gør således at tagets overflade afsæbes og imprægneres, hvorefter overfladen bliver vandafvisende.

Forebyggende algebehandlinger

Hvis man ikke får foretaget en algebehandling i tide, kan det foruden mos og alger også give taget frostsprængninger, eftersom alger er vækster der formår at holde på fugten. Det er derfor en god idé at få lavet en algebehandling mindst én gang om året, således at taget fremstår i god, sund og pæn tilstand.

Skal vi udføre algebehandling på dit tag?

Trænger dit tag til en algebehandling eller en tagrensning i Randers, Nordjylland eller Østjylland?
Så ordner DKC-isolering det gerne for dig. Vi har masser erfaring med algebehandling, og vi står glædeligt til rådighed til en god snak om dit tag.

 

Kontakt DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et helt igennem uforpligtende tilbud.

Få en pris på mail

Please leave this field empty.