Algebehandling i Randers, Djursland og Østjylland af DKC-isolering

Algebehandling eller algebekæmpelse, som det også kaldes, udføres på husets tag for at bekæmpe mos og alger. Det er derfor en god ide at få foretaget en algebehandling på dit tag. Gennem tiden vil dit tag nemlig blive ramt af uønsket mos og algevækst, og når algevæksten har spredt sig til store dele af taget, er det for alvor på tide med en behandling. Hvis forholdene får lov til at blive ved med at udvikle sig, kan det ende med en fuldstændig tagfornyelse. Ender det med, at dit hus skal have en tagfornyelse, er det altså en hel anden prisklasse, vi taler om. Derfor er det en god investering både for dit tag og din økonomi at få en tagbehandling i tide. I værste tilfælde kan mos, alger og snavsede belægninger være direkte årsag til, at taget nedbrydes. Rødderne kan risikere at trænge ind i tagpladerne, hvilket i sidste ende kan betyde, at taget skal repareres eller helt fornyes. Så hvis du ikke får lavet en algebehandling i tide, kan det altså ende med store udgifter.

algebehandling af tag

Hvordan foregår en algebehandling?

Vælger du DKC-isolering til at give dit tag en grundlæggende algebehandling, vil vi først foretage en desinficering af taget, hvor der påsmøres et hvidt lag skum, som trænger ind i algerne og dræber dem. Denne behandling er med til at forebygge belægninger, der med tiden kan udvikle sig til mos.

Forebyggende algebehandlinger

Får dit tag ikke foretaget en algebehandling i tide, kan det foruden mos og alger også give taget frostsprængninger, eftersom alger er vækster, der formår at holde på fugten. Derfor anbefaler vi, at dit tag får en algebehandling mindst én gang om året, således at dit tag altid fremstår i god, sund og pæn tilstand. Og så du slipper for at skulle have lagt helt nyt tag.

Skal vi udføre algebehandling på dit tag?

Befinder du dig i Randers, djursland eller Østjylland og trænger dit tag til en algebehandling eller en tagrensning? Så står DKC-isolering klar til at ordne det for dig. Hvis du vælger os, vælger du et firma, der har meget erfaring med algebehandlinger, og vi sætter service og kvalitet i højsædet. Tøv ikke med at kontakte DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et helt uforpligtende tilbud. Så ordner DKC-isolering det gerne for dig. Vi har masser erfaring med algebehandling, og vi står glædeligt til rådighed til en god snak om dit tag.

 

Kontakt DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et helt igennem uforpligtende tilbud.

Priser på algebehandling

Op til 300 m2.
Max. 3 m. til tagrende
Kr. 925,-
Op til 500 m2.
Max. 3 m. til tagrende
Kr. 1495,-
Fra 500 m2.
Kontakt os for et
uforpligtende tilbud.
Vi kører i en radius
max. 80 km. fra Randers


Send bestilling på algebehandling