hulmursisolering

Hulmursisolering i Randers og Østjylland

Hvis du vil optimere dit hus’ værdi, vil en hulmursisolering være et godt bud. Dit hus får nemlig et bedre energimærke, som gør, at dit hus bliver mere værd. Du får et bedre indeklima i dit hjem, og din varmeregning bliver væsentlig mindre. Det kan derfor sagtens betale sig at få lavet hulmursisolering.
Skal du have lavet hulmursisolering i Randers eller Østjylland? Så kontakt DKC-isolering. Vi har ekspertisen og ressourcerne til at analysere dit problem og derefter løse det med fokus på at opnå det bedst mulige resultat. Nedenfor kan du se vores fremgangsmåde samt yderligere fordele.

Nem og bekvem hulmursisolering

Hulmursisolering fra DKC-isolering er en nem og bekvem løsning, som efterlader et minimum af gener for beboerne. Alt arbejde vedrørende hulmursisoleringen udføres på ydersiden af bygningen, derfor forstyrrer arbejdet minimalt, hvilket selvfølgelig gør, at du ikke behøver at tænke isoleringen som en proces, hvor du/I ikke kan være hjemme. Alle vores isoleringstyper er af et yderst holdbart materiale. Andet materiale der typisk bruges til hulmursisolering, har risiko for at falde sammen faktisk helt op til 30 procent.

Få en pris på mail

Hulmursisolering kan udføres på flere forskellige måder:

Der er flere måder hulmursisolering kan udføres på og vi finder selvfølgelig frem til den rette løsning i samarbejde med dig, men vi bidrager gerne med vores bud, da vi selvfølgelig har masser af erfaring. Herunder kan du se de forskellige måder:

  • Hulmursisolering med 22 mm huller hulmursisolering med langt aluminiumsrør
  • Hulmursisolering via mundfugestykke i jern
  • Hulmursisolering ved at tage sten ud af væggen
  • Hulmursisolering som en samlet løsning

Hulmursisolering som en samlet løsning

DKC-isolering sørger for alle aspekter af hulmursisoleringen, og du behøver derfor ikke selv spekulere på noget som helst. Du kan blot læne dig tilbage og nyde besparelserne, et bedre indeklima, samt den stabile varme som hulmursisoleringen giver. Yderligere slipper du for fugt, råd og skadedyr, samtidig vil hulmursisoleringen dæmpe støjen fra støjkilder.
Skal du have lavet hulmursisolering? Ring til DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Lad os opsummere de skønne fordele ved hulmursisolering:

  • Bedre indeklima
  • Lavere varmeregning
  • Effektiv beskyttelse mod fugt, råd og skadedyr
  • Ydermere vil hulmursisolering dæmpe støjen fra støjkilder

Skal du have lavet hulmursisolering? Ring til DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder også isolering, tagrensning, tagmaling og algebehandling.