hulmursisolering

Hulmursisolering i Randers, Nordjylland og Østjylland

Så skal du have lavet hulmursisolering i Randers, Nordjylland eller Østjylland? Så kontakt DKC-isolering. Vi har ekspertisen og ressourcerne til at analysere dit problem og derefter løse det med fokus på det bedst mulige resultat.

Nem og bekvem hulmursisolering

Hulmursisolering fra DKC-isolering er en nem og bekvem løsning, som efterlader et minimum af gener for beboerne. Alt arbejde vedrørende hulmursisoleringen udføres på ydersiden af bygningen, derfor forstyrrer arbejdet minimalt. Alle vores isoleringstyper er af et yderst holdbart materiale, og vil ikke falde sammen. Andet materiale der typisk bruges til hulmursisolering kan falde helt op til 30 procent.

Få en pris på mail

Hulmursisolering med papirisolering

Hos DKC-isolering anvender vi papirisolering til hulmursisolering. Papirisolering er et bestandigt materiale, som er lavet af genbrugspapir.
Materialet gennemgår en række behandlinger inden det bruges til hulmursisoleringen.
Behandlingerne sørger for at papirisoleringen er hærdet til at stå imod fugt og råd. Derudover er papirisolering meget effektivt til at holde skadedyr væk, da det udtørrer huden på mus og andre pattedyr.

Hulmursisolering kan udføres på flere forskellige måder:

  • – Hulmursisolering med 22 mm huller hulmursisolering med langt aluminiumsrør
    – Hulmursisolering via mundfugestykke i jern
    – Hulmursisolering ved at tage sten ud af væggen
    – Hulmursisolering som en samlet løsning

Hulmursisolering som en samlet løsning

DKC-isolering sørger for alle aspekter af hulmursisoleringen, og du behøver derfor ikke selv spekulere på noget som helst. Du kan blot læne dig tilbage og nyde besparelserne, som hulmursisoleringen giver.

Lad os opsummere de skønne fordele ved hulmursisolering:
– Bedre indeklima
– Lavere varmeregning
– Effektiv beskyttelse mod fugt, råd og skadedyr
– Ydermere vil hulmursisolering dæmpe støjen fra støjkilder

Skal du have lavet hulmursisolering? Ring til DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud.