loftisoleringLoftisolering

Har man dårlig loftisolering, kan dette have mange alvorlige økonomiske og helbredsmæssige konsekvenser. Der kan være forskellige symptomer, der indikerer ringe isoleringsforhold i hjemmet. Det kan blandt andet opleves som træk og som et fugtigt indeklima.
Den økonomiske konsekvens ved at have en dårlig isolering af sin bolig kan ofte ses i tårnhøje regninger, da dårlig isolering resulterer i varmeudslip. Helbredsmæssigt vil et dårligt og usundt indeklima øge risikoen for kondensdannelse, fugt og svimmelsvamp.
Loftisolering er en af de mest besparende former for isolering.

Slip for dårligt indeklima og tårnhøje varmeregninger med loftisolering

Når du skal have isoleret din bolig, er der flere forskellige isoleringsmuligheder. For at sikre, du får den helt rigtige type isolering til netop dit hus, kommer vi, DKC-isolering, naturligvis ud og kigger på dit hus. Herefter rådgiver vi ud fra vores erfaring, samt giver dig et uforpligtende tilbud.
Vi udfører alle typer af isolering, som eksempelvis hulmursisolering og løsningen finder vi selvfølgelig frem til i samarbejde med dig. Med mange års erfaring inden for netop denne branche, vejleder og rådgiver vi gerne om den rette løsning din bolig.

Mange muligheder for bæredygtig loftisolering

Skal dit hus loftisoleres, er der forskellige muligheder at vælge mellem. Vælger du, at din bolig skal isoleres med papiruld, også kaldet papirisolering, har dette en masse fordele. Med loftisolering udført med papiruld kan vi blandt andet nævne, at varmen lukkes effektivt inde i bygningen, og du vil altså få et mindre varmebudget. Papirisolering er lavet af isoleringsmaterialet papiruld, som er et bæredygtigt isoleringsmateriale lavet af genbrugspapir.
Du kan også få loftisoleret dit hus med den klassiske glasuld. Det er et af de bedste varmeisolerende byggematerialer på markedet, og det er rigtig nemt at arbejde med. Glasuld er forholdsvist bæredygtigt, da en stor del af isoleringsmaterialet er lavet af genbrugsglas.
Vi tilbyder også Knauf isolering. Kanuf isolering er en ny og bæredygtig metode til loftisolering. Isoleringen er produceret af genbrugsflasker og sten, og materialet er ikke bundet sammen af giftige kemikalier, men genanvendelige bio-baserede masser. Derfor er knauf isolering en meget miljøvenlig loftisolering.
Du kan også vælge at få loftisoleret dit hus med loftgranulat. Vi tilbyder blandt andet isolering lavet af EPS, altså ekspanderet polystyren. Det er bedre kendt som helt almindelig flamingo. Flamingokuglerne eller flamingogranulatet er et supergodt alternativ til de traditionelle isoleringsmaterialer. Loftisolering med flamingogranulat og kugler lavet af EPS kan også være en bæredygtig metode, da man kan genanvende flamingo, uden at det går ud over isoleringsegenskaberne.

Få en pris på mail

Effektiv isolering af loft i Randers, Djursland og Østjylland

Det bliver mere og mere vigtigt at søge mod bæredygtige og miljørigtige løsninger, og det gælder også, når det kommer til loftisolering. Derfor er vi glade for, at vi tilbyder en lang række af bæredygtige metoder, så du kan få loftisoleret dit hus med god samvittighed, uden det går ud over kvaliteten.
Hos os går bæredygtighed og kvalitet nemlig hånd i hånd, og en effektiv loftisolering kan føre til store besparelser, i og med at varmen stiger opad. Selvom isoleringen er den samme, som den man har i væggene, så siver der typisk 15 procent mere varme ud gennem et loft end gennem en væg. Sammenlignet med øvrige isoleringsmaterialer og isoleringsformer, er loftisolering især effektivt, da det kommer ud i alle hulrum og hjørner. Derved undgår du kuldebroer ved rør og andre lignende steder.
Når du benytter papirisolering, er der heller ingen afskæring, spild eller svind. Og det kan ikke nævnes nok gange, at du altså vil se en kæmpe besparelse på din varmeregning. Derfor er det altså en perfekt investering, hvis du vil spare på budgettet.
Uanset hvilken metode du vælger at anvende i forbindelse med loftisolering, kan du være sikker på, at den altid er bæredygtig og effektiv. Vi kommer ud i hele Djursland, Østjylland og Randers, så hvis du bor i disse områder, kan du trygt ligge din loftisolering i vores hænder.

Har du loftisolering på dit loft?

Hvis du vil sikre, at dit hjem er sundt for dit helbred, og vil du samtidig spare penge fremadrettet, er en loftisolering helt klart det bedste bud. Skal vi isolere dit loft? Kontakt DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen her på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et helt uforpligtende tilbud. Vi står klar til at rådgive dig, og vi sikrer god kvalitet samt ultimativ service.