loftisoleringLoftisolering

Har man dårlig loftisolering, kan dette have mange alvorlige økonomiske og helbredsmæssige konsekvenser. Der kan være forskellige symptomer, der indikerer ringe isoleringsforhold i hjemmet. Det kan blandt andet opleves som træk og som et fugtigt indeklima.
Den økonomiske konsekvens ved at have en dårlig isolering af sin bolig kan ofte ses i tårnhøje regninger, da dårlig isolering resulterer i varmeudslip. Helbredsmæssigt vil et dårligt og usundt indeklima øge risikoen for kondensdannelse, fugt og svimmelsvamp.
Loftisolering er en af de mest besparende former for isolering.

Slip for dårligt indeklima og tårnhøje varmeregninger med loftisolering

Når du skal have isoleret din bolig, er der flere forskellige isoleringsmuligheder. For at sikre, du får den helt rigtige type isolering til netop dit hus, kommer vi, DKC-isolering, naturligvis ud og kigger på dit hus. Herefter rådgiver vi ud fra vores erfaring, samt giver dig et uforpligtende tilbud.
Vi udfører alle typer af isolering, som eksempelvis hulmursisolering og løsningen finder vi selvfølgelig frem til i samarbejde med dig. Med mange års erfaring inden for netop denne branche, vejleder og rådgiver vi gerne om den rette løsning din bolig.

Loftisolering med papiruld eller glasuld

Miljøet er et meget vigtigt og omtalt emne, derfor glæder det os i høj grad, at vi kan tilbyde det miljøvenlige isoleringsmateriale, papiruld. Papiruld er et miljøvenligt isoleringsmateriale, da det er lavet af genbrugspapir, men vi kan selvfølgelig også udføre isolering med den klassiske glasuld. Uanset hvilket materiale du foretrækker til dit isoleringsprojekt, så er vi i stand til at løfte opgaven til fulde.

Få en pris på mail

Isolering af loft i Randers, Djursland og Østjylland

Vælger du, at din bolig skal isoleres med papiruld, også kaldet papirisolering, har dette en masse fordele. Med loftisolering udført med papiruld kan vi blandt andet nævne, at varmen lukkes effektivt inde i bygningen, du vil altså få et mindre varmebudget.
Du vil få en effektiv beskyttelse mod fugt, råd og skadedyr, hvilket til en hver tid selvfølgelig er at foretrække.
Loftisolering er en effektiv metode til besparelser. I og med at varmen stiger opad, er loftisolering altså en nem vej til store besparelser. Selvom isoleringen er den samme, som den man har i væggene, så siver der typisk 15 procent mere varme ud gennem et loft end gennem en væg. Sammenlignet med øvrige isoleringsmaterialer og isoleringsformer, er loftisolering især effektivt, da det kommer ud i alle hulrum og hjørner. Derved undgår du kuldebroer ved rør og andre lignende steder.
Når du benytter papirisolering, er der heller ingen afskæring, spild eller svind. Og det kan ikke nævnes nok gange, at du altså vil se en kæmpe besparelse på din varmeregning. Derfor er det altså en perfekt investering, hvis du vil spare på budgettet.

Har du loftisolering på dit loft?

Hvis du vil sikre, at dit hjem er sundt for dit helbred, og vil du samtidig spare penge fremadrettet, er en loftisolering helt klart det bedste bud. Skal vi isolere dit loft? Kontakt DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et helt uforpligtende tilbud. Vi står klar til at rådgive dig, og vi sikrer god kvalitet samt ultimativ service.