loftisoleringLoftisolering

Dårlig loftisolering kan være årsag til mange alvorlige økonomiske og helbredsmæssige konsekvenser. Der er forskellige symptomer der indikere ringe isoleringsforhold. Det opleves som træk og som fugtigt indeklima. Dårlig isolering i boligen er ofte skyld i tårnhøje regninger og et dårligt og usundt indeklima som øger risikoen for kondensdannelse, fugt og svimmelsvamp.
Loftisolering er en af de mest besparende former for isolering.

Slip for dårligt indeklima og tårnhøje varmeregninger med loftisolering

Når du skal have isoleret din bolig er der mange forskellige isoleringsmuligheder. For at sikre, du får den rette type isolering til netop dit hus, kommer DKC-isolering naturligvis ud og beser isoleringsopgaven, hvorefter vi giver et uforpligtende tilbud.
Vi udfører alle typer af isolering, som eksempelvis hulmursisolering og udvælger det rette isoleringsprodukt til din specifikke opgave.

Loftisolering med papiruld eller glasuld

Det glæder os at kunne tilbyde det miljøvenlige isoleringsmateriale, papiruld, der er et miljørigtigt isoleringsmateriale, eftersom det er lavet af genbrugspapir. Vi kan også udføre isolering med den klassiske glasuld. Uanset hvilket materiale du foretrækker til dit isoleringsprojekt, så er vi i stand til at løfte opgaven til fulde.

Få en pris på mail

Please leave this field empty.

Isolering af loft i Randers, Nordjylland og Østjylland

Loftisolering med papirisolering har en række gode fordele. Herunder kan vi blandt andet nævne: Varmen lukkes effektivt inde i bygningen, mindre varmebudget, effektiv beskyttelse mod fugt, råd og skadedyr.
Loftisolering er en effektiv metode til besparelser. I og med at varmen stiger opad, er loftisolering en nem vej til store besparelser. Selvom isoleringen er den samme, så siver der typisk 15 procent mere varme ud gennem et loft end gennem en væg. Sammenlignet med øvrige isoleringsmaterialer og isoleringsformer, er loftisolering især effektivt, da det kommer ud i alle hulrum og hjørner. Derved undgår du kuldebroer ved rør og andre lignende steder. Når du benytter papirisolering er der heller ingen afskæring, spild eller svind. Samtidig er manglende loftisolering ofte den største synder, når den alt for store varmeregning lander i postkassen.

Har du loftisolering på dit loft?

Skal vi isolere dit loft? Kontakt DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et helt igennem uforpligtende tilbud.