tagmaling i Randers

Tagmaling i Randers, Djursland og Østjylland

Et tag befinder sig naturligvis ude i alt slags vejr. Dette gør, at taget bliver slidt. Efter mange år er det uundgåeligt at slid vil vise sig på udseendet af dit tag. Opgradér dit tags holdbarhed, stand, udseende samt værdi med tagmaling efter en tagrensning.
DKC-isolering fikser glædeligt dit tag for dig med en gang tagmaling.

Tagmaling forlænger tagets levetid og modstandsevne

Fordelene ved tagmaling er mange. Tagmaling forlænger dit tags levetid, og det forøger husets samlede værdi. Med en gang tagmaling vil dit hus fremstå yderst vedligeholdt, flot og sundt. Det vil få helt nyt liv.
Et sundt tag er super modstandsdygtigt overfor skimmel, fugt og frost. Med klimaet i Danmark er det netop ekstra vigtigt at vedligeholde sit tag.
Hos DKC-isolering har vi mange års erfaring med vedligeholdelse af tag. Vi har derfor kompetencerne og ekspertisen til at give dit tag en omhyggelig gang tagmaling. Vi udfører maling af tag i Randers, Djursland og Østjylland.
Når dit tag har fået en grundig og professionel tagrensning, er det flotte tag klar til det sidste element – tagmalingen. Efter rensning og maling får taget en helt ny slidstærk overflade.
Vælger du at få malet dit tag hos DKC-isolering, sikrer du dit tag en forlænget levetid på op til 15-20 år. Samtidig beskytter tagmaling tagkonstruktionen mod fugt fra blandt andet alger og mos på tagbelægningen. Belægninger på taget transporterer nemlig fugt ind under pladerne, som kan skade tagets konstruktion og forårsage frostsprængninger og ødelagte plader. Derfor kan en tagmaling aldrig være forgæves.

Få en pris på mail

Omhyggelig og erfaren tagmaler i Randers og omegn

Før taget males afdækker vi selvfølgelig grundigt, så vi sikrer, at det kun er taget der males. Vi gennemgår taget for revner, samt andre opståede slidskader, så det færdigmalede tag fremstår perfekt. Kanter, gavle og lignende males med udstyr beregnet til præcis dette behov. Når hele overfladen er malet og tør, males der atter, så du får det bedste resultat. Taget males to-tre gange, alt efter hvilket tag du har. Hvis du vil undgå at skulle ende med et helt nyt tag, er tagmaling en god investering.
Skal din tagmaling udføres af DKC-isolering, så kan du være sikker på god kvalitet og høj service. Vi har masser af erfaring med i bagagen, og vi er klar på at få det bedste frem i dit tag og hus. Så tøv ikke med at kontakte DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20. Du kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside og blive kontaktet for et helt uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi udfører tagmaling i Randers, Djursland og Østjylland.