tagmaling i Randers

Tagmaling i Randers, Nordjylland og Østjylland

Et tag befinder sig naturligvis ude i alt slags vejr. Derfor bliver taget slidt. Efter mange år vil slid og brug begynde at vise sig. Opgradér dit tags holdbarhed, stand og udseende med tagmaling efter en tagrensning.
DKC-isolering fikser glædeligt dit tag for dig med en gang tagmaling.

Tagmaling forlænger tagets levetid og modstandsevne

Fordelene ved tagmaling er mange. Tagmaling forlænger dit tags levetid og det forøger husets samlede værdi. Med en gang tagmaling vil få dit hus fremstå yderst vedligeholdt, flot og sundt.
Et sundt tag er super modstandsdygtigt overfor skimmel, fugt og frost.
Hos DKC-isolering har vi mange års erfaring med vedligeholdelse af tag. Vi har derfor kompetencerne og ekspertisen til at give dit tag en omhyggelig gang tagmaling. Vi udfører glædeligt maling af tag i Randers, Nordjylland og Østjylland.

Når dit tag har fået en grundig og professionel tagrensning, er det flotte tag klar til det sidste element – tagmalingen. Efter rensning og maling får taget en helt ny slidstærk overflade.
Tagmaling sikrer en forlænget levetid på op til 15-20 år. Samtidig beskytter tagmaling tagkonstruktionen mod fugt fra blandt andet alger og mos på tagbelægningen. Belægninger på taget transporterer nemlig fugt ind under pladerne, som kan skade tagets konstruktion og forårsage frostsprængninger og ødelagte plader.

Få en pris på mail

Please leave this field empty.

Omhyggelig og erfaren tagmaler i Randers og omegn

Før taget males, afdækkes der grundigt. Taget gennemgås for revner osv. og spartles naturligvis, så det færdigmalede tag fremstår perfekt. Kanter, gavle og lignende males med gear beregnet til præcis dette behov. Når hele overfladen er malet og tør males der atter for det bedste resultat. Taget males to-tre gange, alt efter hvilken slags tag det omhandler.

Skal din tagmalingen udføres af DKC-isolering, så kan du være sikker på god kvalitet og høj service. Vi har masser af erfaring med i bagagen, og vi er klar på at få det bedste frem i dit tag og hus. Kontakt DKC-isolering for et uforpligtende tilbud. Vi rådgiver glædeligt.

Vi udfører tagmaling i Randers, Nordjylland og Østjylland.