Vi sætter miljø og genbrug i højsæde
Vi er din lokale tagmaler og isoleringsekspert i Randers. Vi sætter en stor ære i at hjælpe boligejere og virksomheder med at sikre efterisoleringen af bygninger, samt vedligeholdelse af tag.
Håndværk er en tillidssag.
For os betyder det meget, at du har en god oplevelse, derfor kan du stole på os. Vi overholder vores aftaler, kommer til tiden, og laver det aftalte arbejde til den aftalte pris. Det skal være en god oplevelse at handle med DKC-Isolering.

Vores arbejde

Derfor skal du vælge DKC-Isolering!
Hos DKC-Isolering har vi fokus på kunden og det gode håndværk, der driver virksomheden. Det vigtigste for os er, at du er 100 % tilfreds med det udførte arbejde og føler dig tryg fra start til slut. Det skal være en god oplevelse at handle med os.

Få et tilbud på mail

Få et tilbud på mail

Skriv dine informationer herunder, og vi sender dig et uforpligtende tilbud.

DKC Isolering & Tagmaling

DKC Isolering & Tagmaling er din lokale tagmaler og isoleringseksperter i Randers. Vi sætter en stor ære i at hjælpe boligejere og virksomheder med at sikre efterisoleringen af bygninger, samt vedligeholdelse af tag. Uanset om du som privat har brug for, at optimere dit hus’ værdi igennem en hulmursisolering, eller jeres virksomhed trænger til en tagrensning for at jeres tag igen skal stråle som nyt, så er du garanteret professionel service fra DKC Isolering & Tagmaling.

Vi er en virksomhed som sætter miljø og genbrug i højsæde

Vi tilbyder efterisolering med Knauf (glasuld) og EPS granulat (Flamingo). Derudover er vi Autoriseret ISO Paint tagmaler. Vores kompetence, som håndværker gør at vi kan se på projektet som en overordnet helhed, og vi kender til de faldgrupper der er på markedet idag, både i forhold til byggeri og efterisolering, som er vores kernekompetance. Vi har branche kendskab indenfor byggeri gennem 10 år – derfor kan du trygt overlade din hulmursisolering, tagmaling, algebehandling eller loftisolering til os. Vi står altid klar til at hjælpe.

Du kan få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på telefon 20 23 78 20 eller på mail kontakt@dkc-isolering.dk

Top professionel og god service. Vi har i dag fået sprøjtet tag og fliser på 11 huse. Trods varmen er det udført til punkt og prikke. Top professionel og kan varmt anbefales. Ikke sidste gang vi bruger dem.”

Randi Sønderskov Pedersen

Super godt stykke arbejde De levere! Taget blev som nyt! Tak for et godt stykke arbejde Dennis!"

Rene Karlsson Kruse

Har fået taget renset, vasket og malet. Har solceller og de var efter kunstens regler flot dækket til. Er mere end ovenud tilfreds. Dennis kan sit kram. Jeg skulle også have nye tagrender, det fiksede Dennis lige en til at gøre. Tak Dennis."

Henning Jensen