tagrensning - rensning af tag

Tagrensning i Randers, Nordjylland og Østjylland

Trænger dit tag til en opfriskning gennem en tagrensning? DKC-isolering har ekspertisen og erfaringerne til at give dit tag nyt liv. DKC-isolering har hovedsæde i Randers. Vi kommer glædeligt ud og udfører tagrensninger i hele Nord- og Østjylland. Tagrensning er nemlig en af vores spidskompetencer.

Højkvalitets tagrensning i Randers samt Nord- og Østjylland

Der er utrolig mange fordele ved at få udført en tagrensning.
En tagrensning gør dit tag så godt som nyt. Efter en tagrensning vil dit tag fremstå meget flottere og renere, hvilket naturligvis også gør hele dit hus til en samlet pænere pakke at se på.
Dit hus får helt nyt liv og du bliver gladere for at kigge på dit tag.
En tagrensning har også økonomiske fordele, da et efterbehandlet tag får en betydelig længere levetid til en tredjedel af prisen på et nyt tag. Et pænt og ordentligt tag øger husets samlede værdi. En tagrensning er altså en super god investering.

Få en pris på mail

Please leave this field empty.

Hvordan foregår en tagrensning?

Nu hvor der ikke hersker nogen tvivl om de mange fordele ved en tagrensning, så vil DKC-isolering sætte dig ind i, hvordan en tagrensning ved DKC-isolering i Randers foregår, så du ved præcis, hvad du får for dine penge. Det mener vi er en del af god og grundig service.
En grundig tagbehandling består af tagvask samt tagmaling i Randers.
En tagbehandling er med til at behandle gamle og nedslidte tage, der er præget af mos, alger og tilsvarende snavs.
Før vi udfører tagbehandlingen, vil vi indledningsvis undersøge taget for utætheder og revner samt registrere løse tagplader eller tagsten. Ved smalle tagrender vil man typisk afdække for at undgå snavs af facaden. Dernæst starter den egentlige tagrensning, hvor taget dybderenses og sprøjtes med algebekæmpelse gennem en algebehandling , hvorefter det er klar til at blive malet.

Hos DKC-isolering er høj service og grundighed en meget stor prioritet, som vi i sidste ende mener fører til det bedste resultat. Derfor går vi meget op i at undersøge taget før tagrensningen, for at have fuldstændigt overblik. Hos DKC-isolering behandler vi alle projekter som helheder. Vi mener, at et grundigt forarbejde er forebyggende for faldgruber og fejl.

Grundige og gennemførte tagrensninger i Randers og omegn

En tagvask foregår med professionelt renseudstyr – for eksempel en vaskeslæde, der sørger for at taget bliver renset for gammel mos, alger, løs maling og andet snavs. Under en almindelig tagrensning, udføres der en højtryksspuling med x antal bar, hvor blandt andet tagpladerne bliver dybderenset for alle former for snavs og skidt. Efterfølgende består tagrensningen i at skylle taget efter med rent vand, hvorefter der udføres en såkaldt akrylbehandling, der skal dræbe mos og alger.

Tagrensning – giv dit tag nyt liv

Giv dig selv og dit tag en tagrensning. Det giver dig højere livsværdi samt dit hus en højere økonomisk værdi.
Så står du og skal have lavet en tagrensning i Randers, Nordjylland eller Østjylland, så kontakt DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside og bliv kontaktet for et helt igennem uforpligtende tilbud.