tagrensning - rensning af tag

Tagrensning i Randers, Nordjylland og Østjylland

Trænger dit tag til en opfriskning gennem en tagrensning? DKC-isolering har ekspertisen og erfaringerne til at give dit tag nyt liv. DKC-isolering har hovedsæde i Randers og vi kommer glædeligt ud og udfører tagrensninger i hele Nord- og Østjylland. Tagrensning er nemlig en af vores spidskompetencer.

Højkvalitets tagrensning i Randers, samt Djursland og Østjylland

Der er utrolig mange fordele ved at få udført en tagrensning.
Hvis du vælger at få os til at foretage din næste tagrensning, vil du få et tag, der fremstår så godt som nyt. Efter en tagrensning vil dit tag nemlig fremstå meget flottere og renere, hvilket naturligvis også gør, at dit hus fremstår så optimalt som muligt. Dit hus får helt nyt liv, og det gør selvfølgelig også noget for din egen oplevelse af dit hjem, det vil nemlig stå skarpt.
En tagrensning har også økonomiske fordele, da du forlænger levetiden på dit tag. Faktisk betaler du kun en tredjedel af prisen for tagrensning, i forhold til at skulle have et helt nyt tag. Et pænt og ordentligt tag øger husets samlede værdi. En tagrensning er altså en perfekt investering, hvis du vil optimere værdien for dit hus, levetiden for dit hus og ikke mindst din egen oplevelse, ved at se dit hus med helt nyt liv.

Få en pris på mail

Hvordan foregår en tagrensning?

Det er vigtigt for os hos DKC-isolering, at du ved hvad tagrensningen indebærer, så du ved præcis, hvad du får for dine penge. Det mener vi er en del af god og grundig service, hvilket vi lægger stor vægt på.
En grundig tagbehandling består af tagvask, samt tagmaling.
Når vi foretager en tagbehandling, vil vi behandle taget for mos, alger og tilsvarende snavs. Før vi udfører tagbehandlingen, starter vi med at undersøge taget for utætheder og revner samt registrere løse tagplader eller tagsten.
Dernæst starter den egentlige tagrensning, hvor taget dybderenses og sprøjtes med algebekæmpelse gennem en algebehandling , hvorefter det er klar til at blive malet.
Hos DKC-isolering er høj service og grundighed en meget stor prioritet, som vi i sidste ende mener fører til det bedste resultat. Derfor går vi meget op i at undersøge taget før tagrensningen, for at have fuldstændigt overblik. Hos DKC-isolering behandler vi dit hus’ tag, så det stadig passer med resten af udtrykket af huset. Vi mener, at et grundigt forarbejde er forebyggende for eventuelle faldgruber og fejl.

Grundige og gennemførte tagrensninger i Randers og omegn

Hos DKC-isolering er vores udstyr en vigtig faktor i vores arbejde, derfor bruger vi selvfølgelig professionelt udstyr til din tagrensning. For eksempel bruger vi en vaskeslæde, der sørger for, at dit tag bliver renset for gammel mos, alger, løs maling og andet snavs. Under en almindelig tagrensning, udføres der en højtryksspuling med x antal bar, hvor blandt andet tagpladerne bliver dybderenset for alle former for snavs og skidt. Efterfølgende består tagrensningen i at skylle taget efter med rent vand.

Tagrensning – giv dit tag nyt liv

Giv dig selv og dit tag en tagrensning og få en højere livsværdi samt dit hus en højere økonomisk værdi.
Så står du og skal have lavet en tagrensning i Randers, Djursland eller Østjylland, hvor service og kvalitet går hånd i hånd, så kontakt DKC-isolering på telefonnummer 20 23 78 20. Du kan også udfylde kontaktformularen her på vores hjemmeside og blive kontaktet for et helt uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig.